Навијачи Партизана у четвртак организују протест против клупског руководства

Танјуг
Навијачи Партизана у четвртак организују протест против клупског руководства

БЕОГРАД - Навијачи Партизана саопштили су данас да ће организовати велики протест против клупског руководства у Београду у четвртак 31. августа, са почетком у 18 часова на Теразијама.

„Гробари" су издали и саопштење у ком су објаснили због чега ће у четвртак шетати од Теразија до стадиона Партизана.

-"Гробари“, навијачи Партизана, љубитељи фудбала, Немамо права да будемо љути на играче Партизана! Победе и порази су саставни део фудбала а и живота генерално. Да је пријатно, није ни мало! Да смо бесни и огорчени, јесмо, до сржи - стоји на почетку саоштења.

Немају дилему присталице "црно-бијелих" ко је крив за актуелно стање у клубу који шест година није освојио титулу и који је прошлу сезону окончао као тек четврти у Суперлиги.

-Адреса на коју треба усмерити сав бес је управа фудбалског клуба Партизан. Они су апсолутни кривци за положај клуба и стање у њему. Пораз од 5:0 није ни први ни последњи који ћемо доживети али се дилетантском начину вођења клуба мора стати на пут!" – наводе у саопштењу.

Због тога се надају великом одзиву «свих којима је црно-бела боја на срцу».

-Позивамо све навијаче Партизана да нам се придруже на протестном скупу и шетњи коју ћемо организовати 31. августа, пре ревијалне реванш утакмице против Нордсјеланда у Београду. Скуп је код Теразијске чесме у 18 часова, после  чега ћемо прошетати до стадиона ЈНА и јасно рећи шта мислимо о управи клуба. Пробудите се, активирајте се, догорело је -  закључује се у саопштењу "гробара".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана