Навијач се сукобио са фудбалером Барселоне (VIDEO)

GS
Foto: Forbes

Послије данашњег тренинга Барселоне дошло је до мањег инцидента у близини стадиона када је фудбалер овог тима Ињиго Маринез ушао у вербалну расправу са малом групом навијача.

Они су га очигледно већ у дужем временском периоду вријеђали и прозивали, што овај није желио да им опрости, па је у једном моменту само зауставио свој аутомобил и кренуо ка њима у намјери да се разрачуна.

Евидентно бијесан, почео је на шпанском да све свађа са њима, напоменувши им да је ово посљедњи пут да то раде и да ће сљедећи пут посљедице бити теже.

– Ово је посљедњи пут да ме зовеш будалом или да ме псујеш. Ово је посљедњи пут да твој пријатељ и ти то радите – врло се љутито обраћао Мартинез двојици навијача, а онда им је још нешто добацио прије него што је ушао у свој аутомобил.

Оно што додаје додатну дозу бизарности овом снимку јесте чињеница да је поменутом навијачу спала тренерка и видио му се доњи веш, а притом је пушио цигарету, што су многи примили комично, пише Телеграф.

Iñigo Martinez involved in an incident earlier today: “This is the last time you call me a fool or insult me..the last time you and your friend insult me” #FCB

pic.twitter.com/HmefMw2Ute

— Reshad Rahman (@ReshadFCB) April 1, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана