Навијач Роме пропушта кћеркино дипломирање због финала

ГС
Foto: Твитер

Прича о навијачу Роме који ће прескочити дипломирање своје кћерке у Риму како би присуствовао финалу Лиге Европе у Будимпешти подстакла је велику расправу на друштвеним мрежама у Италији.

"Зовем се Марта и жељела бих вам рећи нешто због чега се осјећам повријеђено", рекла је студентица биологијe на радију Rai Due па додала:

"У сриједу дипломирам биологију, али мој отац неће бити на церемонији јер ми је рекао да је добио улазнице за финале Лиге Европе лиге између Роме и Севиље у Будимпешти. За 60-годишњег мушкарца, диплома његове кћерке долази тек након фудбалског тима."

Њена прича је изазвала лавину коментара на друштвеним мрежама, углавном оних који је подржавају, укључујући и онај који је рекао да је очев поступак зарадио карту у једном смјеру за старачки дом.

 

Други су пожурили у одбрану мушкарца, позивајући дјевојку да мало попусти свом оцу, док га је један хвалио као највећег Роминог навијача од дана Ђакома Лосија, легендерне особе која је цијелу своју професионалну каријеру, од 1955. до 1969. године, провела с "Вучицом".

Мартина прича долази неколико дана након што је још једна Ромина легенда, Данијеле Де Роси рекао да је одбио понуду за карту за финале Лиге Европе лиге како би остао уз своју кћерку која исти дан завршава средњу школу, преноси "Кликс".

"Када дио твог срца дипломира, не можеш га пропустити", нагласио је Де Роси пишући на свом Инстаграму и додајући да је карту одбио с великим жаљењем.

Иначе, навијачи Роме већ данима покушавају доћи до улазница за утакмицу која ће се одиграти 31. маја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана