Наставник из Њујорка постао милионер захваљујући "луђачкој" опклади на Мароко

Г.С.
Наставник из Њујорка постао милионер захваљујући "луђачкој" опклади на Мароко

Млади наставник из Њујорка постао је милионер након што је зарадио милион долара захваљујући лудој опклади на Свјетском првенству у Катару.

Наставник, чије име из добро познатих разлога није објављено у медијима, вјеровао је у фудбалску репрезентацију Марока, иако није знао нити за једног фудбалера Атласких лавова.

Овај Американац уплатио је 91.000 долара на то да ће се Мароко пласирати у четвртфинале Свјетског првенства. Потпуно сензационално, ова афричка селекција то је и учинила и остварила највећи успјех у својој историји, а младом наставнику донијела милион долара добитка.

Action Network га је контактирао, а он је у интервјуу открио да није ни пратио резултат уживо, већ је био на часу.

"С времена на вријеме провјеравао сам свој телефон, али нисам гледао сусрет. О Мароку нисам знао ништа. Не знам име ниједног играча. Нећу лагати да сам знао шта радим. На крају крајева, то је била опклада која се једноставно посрећила. Ја сам обични дегенерик", рекао је овај наставник.

Објаснио је своју стратегију за добитак. Вјеровао је да је Мароко подцијењен јер се нико не би кладио на њих и уложио је велики износ на афричку селекцију.

Подсјетимо, Мароко је у Катару већ остварио највећи успјех. У групи је селекција надмашила двије фаворизоване екипе Хрватске и Белгије, а онда је избацила Шпанију у осмини финала Свјетског првенства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана