Наставља се Суперлига Србије, Звезда чека Жељезничар, Партизан гостује у Лучанима

Танјуг
Foto: Taнјуг

БЕОГРАД - У наредна три дана биће одиграни мечеви 10. кола Суперлиге Србије, а прва утакмица овог кола на програму је у петак када ће фудбалери Црвене звезде на свом терену дочекати Жељезничар из Панчева.

Црвена звезда је у понедјељак на стадиону у Хумској побиједила Партизан резултатом 4:0 у 174. вјечитом дербију, а „црвено-бијели“ држе прво мјесто на табели СЛС са 22 бода из осам мечева.

Звезди у госте долази Жељезничар, који је тренутно седми на табели СЛС са 13 бодова. Утакмица између Црвене звезде и Жељезничара биће одиграна сутра од 19 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Фудбалери ОФК Београда играће у суботу од 17 часова у Зајечару са екипом ИМТ-а, док ће се од 18 сати састати Нови Пазар - Раднички Крагујевац и Чукарички - ТСЦ.

Војводина ће од 20 часова у Новом Саду дочекати нишки Раднички.

Фудбалери Текстилца ће у недјељу од 15 сати у Бачкој Паланци играти са Напретком.

Младост ће у Лучанима од 17 часова дочекати Партизан. Екипа из Лучана има пет узастопних побједа у СЛС и тренутно је на другом мјесту на табели са 19 бодова.

Фудбалери Партизана су у серији лоших резултата, а „црно-бијели“ су посљедњу побједу у домаћем шампионату остварили 4. августа против Жељезничара (2:0). Партизан је девети на табели са 11 бодова из седам утакмица, а „црно-бијели“ су послије пораза од Црвене звезде остали без тренера, пошто је Александар Станојевић поднио оставку.

Посљедњи меч 10. кола СЛС биће одигран у недјељу од 19 сати у Убу, а састаће се Јединство и Спартак.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана