Напријед лидер Друге лиге, група запад; Анђелић: Нисмо изненађени

Д. Д.
Напријед лидер Друге лиге, група запад; Анђелић: Нисмо изненађени

БАЊАЛУКА – Повратник у друголигашко друштво Напријед након четири кола је лидер шампионата у групи запад. У бањалучком клубу истичу да су овакве резултате и очекивали и да на наплату долази квалитетан рад у протеклом периоду.

Тренер Небојша Анђелић истиче да клуб у складу са именом сваким даном иде напријед и да се то осјети на сваком кораку не само у првом тиму.

- Искрено, нисмо изненађени нашим резултатима, јер смо свјесни како смо радили у протеклом периоду. Очекивали смо да будемо у врху, направили смо добар тим, управа нам је обезбиједила одличне услове и уз квалитетан рад резултати су дошли. Лијепо је бити на врху, али смо чврсто на земљи. Распоред нам је ишао наруку, јер смо у прва четири кола три пута били домаћини. Дали смо 13 голова што није мала ствар у три меча - истакао је тренер Анђелић.

Оно што додатно радује младог стручњака је афирмација младих играча као и омасовљење млађих селекција.

- У тиму имамо 10 играча испод 21 године који ће вјерујем ускоро да постану прволигашки играчи. Бундало, Вуклишевић, Дакић, сад нам се прикључио и Шупић уз још неке момке имају квалитет и уз добар рад могу да напредују. Они уз окосницу тима - искусније играче Савића, Радоју и Грујића могу само да напредују. Оно што ме радује је да клуб води рачуна о млађим селекцијама. Већ сад имамо омладинску школу са 220 полазника, тако да у скоријој будућности из ње ћемо добити првотимце. Сваким даном се нешто ново ради и напредује тако да је ово заиста клуб за примјер – додао је Анђелић.

Агилна управа већ је почела и са прављењем нових трибина на свом стадиону који ће тако добити нови изглед након изградње клупских просторија те реконструкције терена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана