Нападач Славије Стефан Арбиња у новој улози: Ипак не бих опет на гол

Д. Д.
Foto: Лала Берјан

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Нападач Славије Стефан Арбиња заувијек ће памтити дуел у Прњавору у 21. колу Прве лиге Републике Српске. Не само да је постигао два гола и донио свом тиму три бода, већ је у судијској надокнади морао да стане и на гол.

Наиме, због приговора искључен је голман Нино Неџибовић, а како је тренер Регоје извршио измјене на гол је стао управо Арбиња, који је имао и једну успјешну интервенцију.

- Понекад сам на тренингу знао да станем на гол и браним у шали па су ваљда зато одлучили да ја браним у тој надокнади послије искључења Неџибовића. Домаћи тим имао је и корнер, а послије интервенције свирао је главни судија крај меча. Иако сам био успјешан на дебију, ипак бих волио да на наредним мечевима опет не стајем на гол. Више ми лежи да постижем поготке - рекао је Арбиња.

Славија се послије пораза на отварању сезоне са два веома тешка гостовања вратила са четири бода. У оба меча Арбиња је показао сјајну форму и постигао је по два поготка у Бијељини и Прњавору.

- Драго ми је због голова, сигурно да они пуно значе сваком нападачу па тако и мени. Најважније је ипак да је тим освојио четири бода. Циљ Славије је да буде у горњем дијелу те да афирмише младе играче и ствара тим за будућност. За сад смо на добром путу и квалитетан рад на тренинзима смо пренијели на терен - истакао је Арбиња.

Нада се да ће голгетерску серију наставити и на домаћем терену против Омарске.

- Потрудићу се да наставим серију и на наредној утакмици. У доброј сам форми као и читава екипа, тако да се надамо да ћемо пред нашим навијачима овјерити ове бодове освојене на гостовањима - додао је Арбиња.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана