Огњен Врањеш упутио подршку навијачима АЕК-а

ГС
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Некадашњи фудбалер АЕК-а огласио се на Инстаграму поводом хулиганских обрачуна са присталицама Динама из Загреба у којем је настрадао један навијач атинског клуба.

Након ужасних вијести из Атине и смрти навијача АЕК-а којег су хулигани Динама убили на улици, Огњен Врањеш се огласио сторијем на Инстаграму подијеливши фотографију на којој је јасно изразио подршку навијачима свог бившег клуба.

Бањалучанин је у два наврата носио дрес жуто-црних, а АЕК је напустио прошлег љета и прешао у турски Хатајспор.

Тренутно је слободан играч, а током наступа за АЕК је постао један од најомиљених фудбалера Атињана.

Врањеш је први пут у каријери стигао у АЕК 1. јануара 2017. године из руског Том Томска, да би послије једне сезоне прешао у белгијски Андерлехт.

Из бриселског клуба се вратио у Атину годину касније као позајмљени играч Андерлехта и остао до јуна 2020. године.

Навијачи АЕК-а су га обожавали, а на представљању су га дочекали уз слогане ''Добродошао у своју кућу'' и ''Командант се вратио''.

"Осјећам као да никада нисам напустио тим и испунио сам сан да поново носим дрес АЕК-а. Помоћи ћу тиму да достигнемо циљеве и вратимо прво мјесто. Мој однос са АЕК-ом ће бити љубавна афера до краја мог живота", рекао је Врањеш на другом представљању у атинском клубу.

Подсјећамо, навијачи Динама и Панатинаикоса започели су сукобе на улицама Атине, а АЕК сматра да је загребачки клуб одговоран за смрт њиховог навијача. Приликом нереда живот је изгубио Михалис (29), повријеђено је више особа међу којима и дјевојчица од 12 година, а након тога је ухапшено готово 100 хулигана!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана