Најбољи стријелац Српске Бојан Марковић о наставку каријере: Лакташи имају предност

Г.С.
Најбољи стријелац Српске Бојан Марковић о наставку каријере: Лакташи имају предност

БАЊАЛУКА - Нападач Лакташа Бојан Марковић обиљежио је сезону у Првој лиги Републике Српске. Са 26 голова био је најбољи стријелац такмичења и дао пун допринос успјесима тима.

Марковић је трећи пут зарадио титулу најбољег стријелца такмичења, а уз то је имао и девет асистенција у лиги. Прва два пута остварио је то као првотимац Жељезничара. Такође, проглашен је и за најбољег фудбалера Републике Српске за прошлу годину.

- Сигурно да је ово била сезона за памћење. Клуб је остварио сјајан резултат у повратничкој сезони у Првој лиги Републике Српске, а мени је очигледно пријала улога у тиму код тренера Миљана Бајића. Играли смо нападачки, стварали доста прилика и на крају сам дошао до броја од 26 голова у првенству и три у купу, чиме могу да будем презадовољан и то ми је најбољи учинак. Наравно да то није само моја заслуга, већ и саиграча који су одиграли сјајну сезону - истакао је Марковић.

Добре партије донијеле су и интересовање појединих клубова из иностранства, али Марковић прво жели да се одмори па ће прво преговарати са садашњим клубом.

- Лакташи су заиста направили праву причу, имали смо екипу која је дисала као један. Из те добре атмосфере су дошли и одлични резултати. Ове сезоне смо заиста високо подигли љествицу. Након одмора прво ћу са њима преговарати о наставку сарадње - истакао је Марковић.

Лакташи су промовисали и прво појачање, а то је Милан Шикањић, сад већ бивши нападач Козаре. Занимљиво је да је он већ сарађивао са Марковићем током припрема у Борцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана