На првом окупљању 22 фудбалера: Рудар Приједор циља елиту

Г.С.
На првом окупљању 22 фудбалера: Рудар Приједор циља елиту

ПРИЈЕДОР - Фудбалери Рудар Приједора почели су припреме за предстојећу сезону у којој клуб има највише амбиције, а то је пласман у Премијер лигу БиХ.

Поред повратника Мује Смајића те новајлије Александра Петровића у Приједор је дошао и бивши члан Омарске и Крупе Бранко Росић, који се опоравио од повреде те Вукашин Даничић, млади крилни играч из Звијезде 09, који је био члан Борца у млађим категоријама.

На првом окупљању појавили су се голмани Кристијан Секулић, Алекса Трнинић, Никола Змијањац, Синан Чехић те играчи Немања Пекија, Марио Сајак, Миле Ковачевић, Милорад Билбија, Александар Демоњић, Давор Перић, Марко Шебез, Немања Марић, Немања Раковић, Един Кесић, Вељко Рауш, Џозеф Амоа, Франклин Огбоке, као и омладинац Дамјан Марковић.

Очекује се долазак још три-четири провјерена играча, док је Да Силва оправдано одсутан. Први дио припрема ће бити обављен на теренима у Приједору, док је од 10.7. до 22.7. планиран одлазак на Златибор, гдје ће бити обављен главни дио припрема и одиграно пет контролних утакмица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана