На прослави 70. рођендана Лауша ветерани Црвене звезде: Долазе Џаја и Пижон

Д. К.
На прослави 70. рођендана Лауша ветерани Црвене звезде: Долазе Џаја и Пижон

БАЊАЛУКА - Прави фудбалски спектакл спрема се у недјељу од 13 часова у бањалучком насељу Лауш, гдје ће ветерани истоименог клуба у склопу прославе 70. рођендана овог трећелигаша у ревијалном пријатељском дуелу дочекати вршњаке из Црвене звезде. "Црвено-бијеле" ће предводити легенде Драган Џајић и Владимир Петровић Пижон. Нови предсједник Лауша Драган Савић истиче да нас очекује дуел о којем ће се тек причати.

- Позивамо све љубитеље фудбала да дођу на спектакл какав одавно није виђен у нашем граду. Програм на стадиону почиње у 12 часова наступом хора Основне школе "Свети Сава", који ће извести химне Српске, Србије, али и нашег насеља, уз премијерно представљање спота за химну Лауша. Послије меча за све који дођу обезбиједили смо бесплатну храну и пиће - рекао је Савић.

Лауш је члан Треће лиге Републике Српске, група запад, и у наредном периоду, како тврди први човјек тог клуба, жели да омасови своју школу фудбала.

- Фокус нам је на нашем омладинском погону, да га омасовимо. Имамо бесплатну школу фудбала, а њену промоцију вршимо посредством наше ОШ "Свети Сава". Доста радимо и на инфраструктури на самом стадиону, реновирали смо клупске просторије, поставили рефлекторе, кућице за технички простор, сад рјешавамо игралиште. Сљедеће што имамо у плану је уређење терена и проширење трибина. Све ово не би било могуће без великог пријатеља нашег клуба и насеља Владе Ђајића који нам свесрдно помаже и био је директна конекција за долазак ветерана Звезде на нашу прославу - истакао је Савић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана