На позив Владе Јагодића: Јовић појачао Слогу

Г.С.
Foto: Р. Шешлак

ДОБОЈ - Бивши офанзивац бањалучког Борца Тони Јовић нови је фудбалер Слоге. Он је као слободан играч из Посушја стигао у Добој. Јовић ће поново сарађивати са Владом Јагодићем, који га добро познаје још из периода проведеног на Градском стадиону у Бањалуци. Управо је искусни стручњак био и кључан за Јовићев долазак у Добој.

- Након контакта са својим бившим шефом Јагодићем брзо је дошло до договора. Он ме јако добро познаје и зна ситуацију. Драго ми је да сам стигао овдје и драго ми је што ћу помоћи клубу да оствари циљеве. Доста играча већ знам са којима сам дијелио свлачионицу. Оно што сам видио до сада је да је квалитет пуно већи него што садашњи резултати показују и надам се да ћемо то показати на терену. Главни циљ је опстанак у лиги, али ја то генерално мрзим изговорити јер екипа има квалитете за пуно веће циљеве. Моје амбиције су пуно више, а колико је то реално, видјећемо - рекао је Јовић.

Шеф струке Слоге истакао је како у Јовићу види добро појачање те му је пожелио добродошлицу.

- Веома смо мало постизали голова иако екипу уигравамо да постиже голове и из тог разлога смо посегнули за овим рјешењем. Мислим да ће Тони одговорити задатку и да ће ово њему бити изазов јер у посљедњих годину дана није показао оно што он може - нагласио је Јагодић.

Јовић је, осим за поменута два клуба, у каријери још играо за Зрињски, Широки Бријег, Крупу, Ријеку, Поморац, Лоте и шпански Агилас. Претходне сезоне је у дресу Посушја одиграо 27 утакмица у свим такмичењима постигавши пет голова, којима је додао и двије асистенције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана