Мурињо: Мислим да ћу једног дана да одем у Саудијску Арабију

Танјуг
Мурињо: Мислим да ћу једног дана да одем у Саудијску Арабију

ЛОНДОН- Тренер фудбалера Роме Португалац Жозе Мурињо изјавио је да ће једног дана да преузме неки клуб из Саудијске Арабије, преноси данас Дејли мејл.

Мурињо има уговор са Ромом до јуна наредне године.

"Рећи ћу вам истину, мислим да ћу једног дана да одем у Саудијску Арабију. Када кажем 'једног дана' не мислим на сутра, а не мислим ни на прекосутра", рекао је Мурињо у интервјуу за ТВ канал Ем-Би-Си Египат.

Португалски стручњак је био тренер Реала од 2010. до 2013. Мадридски клуб ће на крају сезоне да остане без тренера, пошто ће Карло Анћелоти да преузме селекцију Бразила. Он је одговорио на питање да би на крају сезоне могао да преузме Реал.

"Ја у Реалу? Када имате супер тренера, зашто бисте размишљали о неком другом? Добро познајем предсједника Реала Флорентина Переза, он је јако интелигентна особа. Надам се као навијач Реала и пријатељ Анћелотија да ће мадридски клуб да има сјајну сезону и да ће Карло и наредне сезоне да буде на клупи овог тима. Он је перфектан тренер за Реал", рекао је Мурињо.

Португалски стручњак је поред Роме и Реала тренирао и Челси, Интер, Порто, Леирију, Манчестер јунајтед и Тотенхем.

"Мислим да би само лудак напустио Реал ако га клуб и даље жели. Тај лудак сам био ја, једини који је отишао послије три године, а предсједник је желео да останем. Мислим да ће Анћелоти на први јасан знак Флорентина Переза да остане. Он је савршен за Реал и Реал је савршен за њега", истакао је Мурињо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана