Мркоњићани добили нова појачања: Јотић комплетирао тим

Д. Д.
Мркоњићани добили нова појачања: Јотић комплетирао тим

МРКОЊИЋ ГРАД - Фудбалски клуб Слобода из Мркоњић Града комплетирао је своје редове за старт такмичења у Првој лиги Републике Српске.

У посљедњој контролној утакмици екипа је ремизирала против Томислава, члана Прве лиге Федерације БиХ, резултатом 2:2, а тренер Марко Тешић и те како је задовољан урађеним.

У посљедњем периоду су у Мркоњић Град дошли играч из Јамајке Тимар Луис, те десни бек Данко Радић и крилни нападач Василије Јотић. Радић је рођен у Бањалуци, а играо је претежно за клубове у Србији: Синђелић, Телеоптик, а у Мркоњић долази из ОФК Београда. Играо је још за Локомотиву и ГОШК. Поред њега, стигао је и Јотић који је прошле сезоне играо за Лакташе, а прошао је школу бањалучког Борца. Овим доласцима екипа је комплетирана, припреме су прошле без већих проблема и повреда, па је све спремно за премијеру против Лакташа.

- Задовољан сам одрађеним у припремном циклусу. Мислим да смо на добром путу. Довели смо неколико нових играча који треба да нам донесу свјежину у екипу и додатно појачају тим. У протеклој седмици су дошли Радић и Јотић, који су тако додатно проширили конкуренцију, тако да са нестрпљењем очекујемо старт такмичења - истакао је млади стручњак Марко Тешић.

Одмах на старту Слобода ће имати прави тест, а то је екипа Лакташа, која је са високим амбицијама кренула у нови шампионат,

- Сигурно је да су Лакташи уз Леотар, Рудар Приједор и Радник кандидати за прво мјесто. На нама је да се што боље спремимо. Цијеним колегу Бајића, његов рад и квалитете екипе, али ми желимо да на старту одиграмо што бољи меч, а знамо предности и мане ривала - поручио је Тешић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана