Mozzart уз Залужане: Континуирана подршка за ФК Младост

Mozzart
Foto: Mozzart

У клубу Младост скоро осам деценија окупљају талентоване фудбалере из бањалучког насеља Залужани. За наставак традиције не морају да брину јер имају развијен омладински погон. До сада су остварили бројне успјехе, а у наредном периоду желе да изборе пласман у виши ранг. Помоћ на том путу у континуитету им пружа компанија Mozzart.

„До сада су нас два пута подржали донацијом дресова и тренерки, а ова новчана донација нам је значајна за покривање свих трошкова организације утакмица који уопште нису мали. Зато се од срца захваљујемо на помоћи нашем клубу у континуитету", поручује директор клуба Горан Балабан.

Највећи успјеси клуба у задњој деценији су освајање првог мјеста ПФЛ Бањалука двије године заредом.

Тренутно у Залужанима вриједно тренира око 90 чланова клуба. Имају 26 сениора и чак 64 омладинца у двије претпионирске и селекцији пјетлића.

Првотимци се за бодове боре у Подручној фудбалској лиги Бањалука, као и омладинци, а сви су у горњем дијелу својих табела.

Планови су им улазак у виши ранг такмичења-регионалну лигу, те даља консолидација унутар клуба, формирање кадетске екипе и омасовљење школе фудбала.

До циља ће, поручују, лакше уз праву подршку истинских пријатеља спорта као што је Mozzart.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана