Mozzart уз турнир „Zenica Futsal Cup 2024”

Mozzart
Mozzart уз турнир „Zenica Futsal Cup 2024”

Подршка навијача важна је на свакој утакмици, а добро је познато да су они увијек додатни играч на терену. Управо је публика била резервни играч на успјешно завршеном првом Малоногометном турниру „Zenica Futsal Cup 2024”.

Током трајања турнира, сваке вечери у мјесној заједници Перин Хан у Зеници, за титулу најбоље бориле су се 24 екипе. Сви су имали сјајну подршку са трибина јер их је бодрило више од 1.000 навијача, а уз њих је била и компанија Mozzart- у улози генералног спонзора.

„Позитивно смо изненађени великом подршком коју смо добили од компаније Mozzart. Овим потезом још једном су показали да су увијек спремни да улажу у спорт, а ми у Зеници сматрамо да је то инвестиција која се друштву увијек врати. Управо кроз спорт се трудимо да промовишемо наш град, па нам је спонзорство првог Малоногометног турнира велики вјетар у леђа, због чега се искрено захваљујемо Mozzartу”,  поручује Дино Доган, члан организационог одбора првог Малоногометног турнира „Zenica Futsal Cup 2024”.

Током протеклих дана, у зеничког мјесној заједници Перин Хан окупиле су се бројне екипе које су показале своје спортске вјештине. У узбудљивим утакмицама приказали су сјајно умијеће на терену, а најбољи су се окитили пехарима и вриједним наградама.

Побједнички пехар припао је екипи Фризерски салон Нијаз. Побједници су у узбудљивом финалу савладали другопласирану екипу Јуфкара Мерак, а треће мјесто освојили су футсалери тима Сарајевска 36 / Аутошкола Ајан Зеница. За најбољег голмана турнира изабран је Мирзад Козлић, најбољи играч такмичења био је Амар Шишић, а најбољи стријелац турнира Сабахудин Петак.

О квалитету овог такмичења свједочи чињеница да је протеклих дана у Зеници наступило више од 20 премијерлигаша и репрезентативаца у футсалу наше земље. Судећи по првом издању, пред Малоногометним турниром „Zenica Futsal Cup” је сјајна будућност, а организатори већ најављују наставак идуће године. Уз подршку истинских пријатеља спорта, попут Mozzartа, жеља им је да овај турнир прерасте у традицију.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана