Mozzart уз омладинце Борца из Козарске Дубице

Mozzart
Mozzart уз омладинце Борца из Козарске Дубице

Више од 220 младих фудбалера вриједно тренира у Омладинској школи Фудбалског клуба Борац у Козарској Дубици. Мали фудбалери сањају велике фудбалске снове, а подршку у остварењу пружила им је компанија Mozzart донацијом нове опреме.

Подршка компаније Mozzart нам је од великог значаја јер нам у Омладинској школи олакшава даљи рад и напредовање у свим областима- каже координатор Омладинске школе ФК Борац Козарска Дубица, Божидар Николетић.

Дубички Борац је основан 1936. године. У највеће успјехе убрајају улазак у Прву лигу Републике Српске у сезонама 1996/97. и 2021/22. У богатој историји клуба, као највећа, издвојила су се имена Владе Котура и Александра Родића.

Осим богатог омладинског погона са чак седам категорија, клуб има око 30 сениора који се такмиче у Првој лиги Републике Српске. Јуниори и кадети се за бодове боре у Омладинској Првој лиги Босне и Херцеговине, група Запад. Пионири и млађи пионири се такмиче у Првој лиги Републике Српске, као и пјетлићи.

У склопу Омладинске школе функционише и Отворена школа фудбала за најмлађе узрасте дјечака и дјевојчица.

Планови клуба из Козарске Дубице су да постану стабилан прволигаш у сениорском погону, да побољшају рад са дјецом и омасове Омладинску школу која је њихов залог за будућност.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана