Mozzart уз ФК Романија са Пала: Велики јубилеј прославиће у новој спортској опреми

ГС
Mozzart уз ФК Романија са Пала: Велики јубилеј прославиће у новој спортској опреми

Фудбалски клуб Романија са Пала идуће године обиљежиће велики јубилеј и прославити 90 година постојања. Рођендан дочекују у елитном друштву са клубовима у Првој лиги Републике Српске и жељом да у наредном периоду напредују на табели. Помоћ у остварењу рођенданских жеља пружила им је компанија Mozzart богатом донацијом опреме.

„Подршка компаније Mozzart, у виду донације нових дресова и тренерки, од велике нам је помоћи. Овај гест ће нам помоћи у још бољем функционисању клуба, на чему смо веома захвални Mozzartu“ поручује Младен Јанковић, секретар ФК Романија Пале.

Поред сениорске екипе, која броји око 30 чланова, имају омладинску школу са 200 дјечака. Сениори се такмиче у Првој М:Тел лиги Републике Српске и заузимају 16. позицију. Кадети су на 13. мјесту, а јуниори 14. на табели Федералне омладинске лиге. 

Омладинци Романије се такмиче у Омладинској лиги Републике Српске гдје су пионири на другој, а кадети на петој позицији.

Највећи успјех до сада им је пласман у Прву М:тел лигу Републике Српске, а ту су и бројна постигнућа млађих категорија. Планови клуба за наредни период су јасни - желе да опстану у Првој лиги Српске, напредују на табели и да упишу још већи број чланова омладинског погона. Највећу подршку у остварењу амбиција пружа им Општина Пале, а сада је њихов вјерни навијач и регионални лидер у приређивању игара на срећу. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана