Mozzart уз ФК Крајина: Нови дресови за фудбалере из Бањалуке и Цазина

Mozzart
Mozzart уз ФК Крајина: Нови дресови за фудбалере из Бањалуке и Цазина

Нови спортски шампиони свакодневно стасавају у бројним клубовима широм наше земље. Вриједно тренирају и сањају велике спортске снове, а подршку на путу до испуњења пружа им компанија Mozzart кроз традиционалну акцију „Нови дресови за нове шампионе”. Новим гарнитурама опреме сада су обрадовали два клуба истог назива, па ће дресове са знаком „М” носити фудбалери Крајине - из Бањалуке и Цазина.

„Регионалном лидеру у приређивању игара на срећу, компанији Mozzart,  захваљујемо што је у изузетно тешким временима за рад било којег спортског колектива, а посебно фудбалских клубова, препознала ФК Крајину и нашу жељу за развојем и напретком и свесрдно нас подржала, те се надамо да је ово само почетак наше успјешне, дугорочне сарадње”, истакао је Бранко Латиновић, играч и тренер ФК Крајина, Бањалука.

Бањалучка Крајина датира од 1973. године, а многи њихови играчи су са успјехом носили дрес бањалучког Борца и других премијерлигашких и прволигашких клубова. Међу њима је и Владан Ковачевић - тренутно један од најперспективнијих голмана Европе, играч ФК Раков из Пољске, који је прве фудбалске кораке направио баш у њиховој школи фудбала.

Данас броје око 100 активних чланова који се такмиче категоријама пјетлићи, претпионири, пионири и сениори. У новим Mozzart дресовима желе до нових побједа, а будућност клуба виде у развоју и омасовљавању школе фудбала.

И у Цазину ће фудбалери Крајине у Mozzartовим бојама да тресу мреже. Уз подршку регионалног лидера у приређивању игара на срећу желе до врха Друге лиге Федерације, а затим поново у прволигашко такмичење.

„Овај вид подршке је од великог значаја за наш клуб. Компанија Mozzart је, по ко зна који пут, показала своју друштвену одговорност, па имамо само ријечи хвале за овај племенити спортски гест. Можемо обећати да ћемо у овој опреми презентовати наш град, клуб, као и Mozzart  у спортском духу и у духу fair play -а”, поручио је Сеадин Бадић, предсједник ФК Крајина, Цазин.

У клупској историји од чак 92 године, нанизали су много побједа. Највећи успјех клуба је освајање првог мјеста у Првој лиги ФБиХ и пласман у Премијер лигу БиХ.

Данас цазинска Крајина има око 150 чланова у шест такмичарских селекција-пчелице, претпионири, пионири, кадети, јуниори, сениори. Ту су и мали фудбалери који се још не такмиче, али вриједно тренирају, а управо они су гарант да ће клуб дочекати стоту.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана