Mozzart и овог љета уз младе голмане Академије Асмир Беговић

Mozzart
Mozzart и овог љета уз младе голмане Академије Асмир Беговић

Чувена голманска Академија Асмир Беговић и овог љета организује специјализоване кампове за младе, талентоване голмане и голманице. Будући чувари мрежа вриједно ће тренирати у Тузли, Добоју код Какња и Сарајеву, а и ове сезоне уз њих ће, традиционално, бити компанија Mozzart.

Камп организујемо уз подршку партнера, компаније Mozzart, која доприноси нашој мисији стварања будућих врхунских голмана који ће чувати мреже домаћих и иностраних клубова. Младе таленте очекују специјализовани тренинзи и предавање о анализи голмана. Тренинзи су фокусирани на индивидуални рад с полазницима, развој и јачање основних голманских техника, као и на све захтјеве модерног ногомета од играча на голманској позицији", поручује директор Академије и главни тренер, Ибро Хоџић.

 

Пријаве су отворене за све дјечаке и дјевојчице између осам и 18 година, а први љетњи камп биће одржан 22. јуна у Тузли. Караван Академије Асмир Беговић потом се сели у Добој код Какња, на стадион некадашњег премијелигаша Младости, и то на два дана - 29. и 30. јуна. Као и претходних година, централни камп биће одржан у Сарајеву у јулу.

 

 

Кампови које Академија Асмир Беговић организује широм наше земље постали су већ одавно дио традиције. Готово да нема дијела Босне и Херцеговине у којем њихови тренери нису радили с младим и талентованим голманима. Академија, поред сарајевске, има филијале и у другим земљама тако да су се кампови до сада одржавали и широм Велике Британије, Њемачке И Сједињених Америчких Држава, а ове године премијерно ће бити одржан и камп на Исланду.

Академија, коју је прије пет година у Сарајеву основао некадашњи репрезентативац БиХ и актуелни члан Евертона Асмир Беговић, има одличну сарадњу са бројним клубовима и тренерима широм Босне и Херцеговине. Са њима, уз асистенцију компаније Mozzart, настављају да откривају и брусе неке нове голманске таленте.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана