Модрић потврдио: Остајем у репрезентацији ји

Г.С.
Модрић потврдио: Остајем у репрезентацији ји

Направили смо нешто страшно за Хрватску и хрватски фудбал. Хтјели смо злато, били близу. Нажалост, нисмо успјели и жао нам је, али на крају можемо бити сретни и поносни што смо направили и како смо одиграли овај турнир. Одлазимо као побједници у Хрватску, то смо хтјели и остварили. Идемо се сад провеселити и уживати у овоме што смо направили, ово је велика ствар, рекао је капитен репрезентације Хрватске Лука Модрић за ХТВ.

Oстварио је велике успјехе с клубом, а ово му је друга медаља с репрезентацијом.

"Наравно да је нешто посебно, медаља на другом СП-у заредом чини ме сретним. Са свиме што радимо као момчад задњих година нарасли смо пуно, што показују игре и резултати. Хрватска није чудо задњих 20 година, него константа. Не могу нас више гледати као дарк хорсе, него као велесилу у фудбалу!", рекао је Модрић.

Како је рекао, долазе и млади.

"Задњих година показали су какву квалитету имају, донијели су нову енергију и квалитету, стварно је будућност хрватског фудбала свијетла. Сигурно ће им овај турнир помоћи да још нарасту као људи и играчи. Неки су први пут ту и већ су освојили медаљу. Мени и некима требало је јако пуно, мени 12 година. Прошао сам све и свашта, то је стварно нешто посебно. Требају цијенити ово и да им буде путоказ како даље", додао је Модрић

На питање хоће ли играти Лигу нација, Модрић је одговорио: 

"То је план. Кад смо већ дошли до финала, био сам у свему томе, било би безвезе да не одрадим Лигу нација па ћемо након тога видјети како даље. Али дефинитивно желим остати за Лигу нација".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана