Млади фудбалери Партизана испали из Лиге шампиона!

Танјуг
Foto: ФК Партизан

БЕОГРАД - Млади фудбалери Партизана завршили су такмичење у овогодишњем издању Лиге шампиона - од црно-бијелих је у Хумској била Брага (2:0), па ће португалски представник играти у осмини финала престижног такмичења.

Гости из Португала успјели су да постигну два гола у посљедњој трећини меча и тако изборе мјесто међу 16 најбољих омладинских тимова у Европи.

Први гол на мечу Роџер Фернандез у 63. минуту, након грешке Ћелића који је направио велики кикс и омогућио гостима да стигну до предности. Минимална разлика била је на снази све до посљедњих тренутака утакмице, када је Дуарте искористио потпуну офанзиву Партизана. Након сјајне асистенције остао је сам на половини црно-бијелих, кренуо ка голу и затим савладао неодлучног Радулашког који није био сигуран да ли треба да истрчи у поље или остане у казненом простору. Погледајте детаље са меча:

Партизан је кроз шампионску стазу Лиге шампиона за омладинце елиминисао Универзитатеу из Крајове и Шериф из Тираспоља, али је поклекао на првој препреци када су му се путеви укрстили са тимом из групне фазе. Брага је током јесени добро играла против Реала, Наполија и Унион Берлина, а сада је само потврдила ту форму.

У Хумску су Португалци стигли као фаворити, а након меча се може закључити да ће се заслужено борити међу 16 најбољих омладинских тимова у Лиги шампиона. Иначе, меч у Хумској обиљежила је и драматична сцена када је један од фудбалера гостујућег тима остао без свијести, након чега су реаговали играчи Партизана, али и љекарски тимови.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана