Митровић "одслужио" казну, враћа се на терен против Саутемптона

ГС
Митровић "одслужио" казну, враћа се на терен против Саутемптона

Репрезентативцу Србије истекла је суспензија од осам мечева коју је добио након одгуривања судије на мечу против Манчестер јунајтеда у четвртфиналу ФА купа па се очекује његов наступ на утакмици гдје Фулам гостује Саутемптону.

Након што је главни судија утакмице Крис Кавана након интервенције ВАР-а досудио пенал за Манчестер јунајтед и црвени картон Вилијану због играња руком у шеснаестерцу Митровић је изнервиран гурнуо судију и зарадио директан црвени картон.

Након овог инцидента дисциплинска комисија Фудбалске асоцијације Енглеске повећала је иницијалну казну Митровићу са три на осам утакмица због чега га на теренима није било више од мјесец дана.

Нападачу Србије је казна истекла и вратиће се у стартну поставу на гостовању против посљедњепласираног Саутемптона који има најлошију одбрану лиге, па има шансу да повратак обеиљежи и голом.

Фулам је играо промјенљиво за вријеме Митровићеве суспензије. претрпео је пет пораза, али је уписао и три побједе.

На дуелу ових тимова у првој полусезони Фулам је славио са 2:1 на ''Крејвен котиџу''. Ворд-Прауз је затресао и своју и туђу мрежу, а коначан резултат поставио је Паљиња, преноси РТС

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана