Милошевић саопштио са којим фудбалерима "циља" пласман на ЕП

ГС
Милошевић саопштио са којим фудбалерима "циља" пласман на ЕП

Селектор фудбалске репрезентације БиХ, Саво Милошевић саопштио је списак имена на које рачуна у предстојећим дуелима баража за пласман на Европско првенство.

У просторијама Фудбалског савеза БиХ Саво Милошевић се обратио окупљенима, те саопштио на којих 27 играча ће рачунати у предстојећим обавезама.

На списку су се нашли:

– голмани: Ибрахим Шехић, Никола Васил,, Кенан Пирић

– одбрана: Амар Дедић, Јусуф Газибеговић, Елдар Ћивић, Сеад Колашинац, Анел Ахмедхоџић, Адриан Леон Баришић, Деннис Хаџикадунић, Ренато Гојковић, Нихад Мујакић.

– везни ред: Раде Крунић, Гојко Цимирот, Иван Башић, Бењамин Тахировић , Миралем Пјанић, Денис Хусеинбашић, Харис Хајрадиновић, Амар Рахмановић.

– напад: Един Џеко , Ермедин Демировић , Харис Табаковић, Немања Билбија, Саид Хамулић, Смаил Превљак и Дал Варешановић.

Као што је раније најављено, повратник у репрезентацију је Анел Ахмедхоџић, који је “изгладио односе” с Фудбалским савезом БиХ.

Први позив међу Змајеве стигао је играчу Келна, Денису Хусеинбашићу, који је недавно добио дозволу ФИФА-е за промјену спортског држављанства с обзиром на чињеницу да је наступао за младу репрезентацију Њемачке.

Подсјетимо, прва препрека Змајевима на путу ка пласману на Европско првенство биће Украјина. Меч је на програму 21. марта у Зеници с почетком у 20.45, а уколико Милошевићеви изабраници побиједе, услиједиће финале баража 26. марта у Сарајеву против побједника дуела Израел – Исланд у истом термину, преноси СрпскаИнфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана