Милошевић и СПС се прикључили акцији ФК Напријед: Улагање у спорт је инвестиција, никако трошак

ГС
Милошевић и СПС се прикључили акцији ФК Напријед: Улагање у спорт је инвестиција, никако трошак

ФК Напријед је покренуо акцију прикупљања новчаних средстава за куповину столица на трибинама које су потребне стадиону овог култног бањалучког клуба.

Након што је прочитао информацију у јавности акцији се прикључио одборник у Скупштини града Бањалуке Социјалистичке партије Српске  - СПС-а Дарко Милошевић који је разговарао са колегама одборницима, посланицима странке у НСРС, као и делегатом у Вијећу народа, те су договорили да ће на симболичан начин подржати ову акцију. 

- Улагање у спорт за СПС није никакав трошак, већ инвестиција. Стварањем квалитетних спортских садржаја за нашу дјецу мање ћемо у будућности издвајати за болнице и лијечења усљед разних болести које нам доноси модерно вријеме узрокованом сталним сједењем пред телефонима и рачунарима... Ово јесте симболичан, али итекако важан гест. Сви морамо дати дио себе у овакве активности како би смо имали здраве генерације у будућности, рекао је Милошевић. 

Акција прикупљања средстава трајаће од 5.8.2023. све до 5.10.2023. године. 

Милошевић додаје да ће и у нардном периоду кроз Скупштину дјеловати на побољшању услова у спорту. 

- Професионали спорт је значајно подржан, наша преокупација ће бити наставак дјеловања на што више садржаја за рекреативни спорт, који ће бити доступан већем броју људи и на тај начин омогућити више физичке активности већем броју наших суграђана. Позивам све колеге из Скупштине, али и привреднике и грађане да се укључе у ову хвале вриједну акцију, закључује Милошевић. 

Милошевићу су се прикључили одборници СПС-а у Скупштини града Бањалука Саша Кондић као и Драган Стрика, али и посланици СПС-а у НСРС Максим Скоко, Милан Милаковић и Тамара Дамјановић, те делегат у Вијећу народа Драгутин Шкребић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана