Милошевић дебитовао побједом на клупи БиХ

ГС
Foto: Агенције

Фудбалска репрезентација БиХ је савладала у гостима селекцију Лихтенштајна у седмом колу квалификација за Европско првенство.

Саво Милошевић је успјешно кренуо у авантуру са репрезентацијом БиХ и славио са 2:0 у Вадузу.

БиХ је од старта кренула јако и видјели су се већ обриси Милошевићеве нападачке игре коју ће покушати да имплементира својим изабраницима.

На почетку меча, у 13. минуту меча Амар Рахмановић је донио предност гостима и наговијестио одличан свој меч.

У 20. минуту меча је поништен и гол Мирославу Стевановићу због офсајда.

БиХ је наставила да доминира и та иницијатива им се исплатила када је горе споменути Стевановић на асистенцију Демировића закуцао лопту у мрежу и удуплао предност гостију на полувремену.

На старту другог полувремена БиХ Фанатикоси су почели убацивати бакље и скандирати против савеза и због тога је сигурно било око десеtак минута паузе, када је морао реаговати Един Џеко да би се утакмица наставила, преноси СрпскаИнфо.

Изабраници Саве Милошевића од старта другог полувремена су наставили гдје су стали у првом. Нападали су, стварали прлики највише њих је имао капитен Един Џеко који данас није имао среће.

БиХ је успјела меч да приведе крају против најлошије екипе у групи, али су показали рекацију након лошијег септембарског циклуса.

Милошевићу ће требати вријеме да своје идеје пренесе на своје изабранике, али добро је кренуло и вечерашњи меч обећава да ће легендарни нападач Партизана бити право освјежење.

БиХ ће 16. октобра на Билином пољу у Зеници у осмом колу квалификација дочекати екипу Португала од 20.45.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана