Милош Перовић појачао Лакташе: Знам како се освајају титуле!

Дарко Пашагић
Милош Перовић појачао Лакташе: Знам како се освајају титуле!

ЛАКТАШИ - Нови члан Лакташа постао је доскорашњи нападач БСК-а Милош Перовић, који вјерује да ће и у новом дресу наставити да тресе противничке мреже и тако помогне клубу да оствари зацртане циљеве међу којима је свакако највећи освајање титуле и повратак на премијерлигашку сцену.

Перовић је у сезони 2021/22. носећи дрес Крупе био најбољи стријелац прволигашког каравана, а послије њега играјући управо за Лакташе то су били Бојан Марковић и Милан Шикањић.

- Тај податак довољно говори да је сада поново дошао ред на мене, али и да трећу сезону заредом најбољи стријелац Прве лиге буде управо из редова Лакташа. Знам да се то од мене очекује и учинићу све да тако и буде - нагласио је Перовић.

Иако је свјестан да долази у средину која има веома високе амбиције рекао је да се не боји изазова.

- Веома брзо сам се договорио са челницима Лакташа да појачам њихове редове и сигуран сам да ћу помоћи новом клубу да дођемо до првог мјеста, јер сам са Крупом већ научио како се то ради. Два пута сам са четом из кањона Тијесно био шампион Прве лиге, вријеме је да то постанем и са Лакташима. Сигурно је да до тога нећемо лако доћи, јер има још доста екипа, које ће имати исте планове, али надам се да ћемо успјети - самоувјерен је Перовић.

Већ је познато да припреме Лакташа за нову сезону почињу 25. јуна, када ће се знати комплетан играчки кадар са којим располаже шеф стручног штаба Миљан Бајић.

- Прошле сезоне Лакташи су имали одличну екипу и за то не треба да чуди што су били други. Надам се да ће из тог тима остати костур екипе, као и да ћемо се ми новајлије добро уклопити. Ако тако буде онда је и остварење циља веома близу - наставио је Перовић.

Иако је у прошлој сезони носећи дрес популарних “романтичара” постигао 19 погодак није задовољан.

- Могао сам више као појединац, али и БСК као екипа. Међутим, када се зна да су Бањалучани испунили зацртани циљ, а то је био опстанак, али и да сам био други стријелац лиге и није тако лоше. Вјерујем да ћу наредном шампионату бити још убојитији, али да ће ме у томе пратити нови саиграчи - додао је Перовић.

Бразилци

Да у Лакташима веома озбиљно приступају наредном првенству говори податак да је Милош Перовић већ треће појачање за наредну сезону. Прије њега чланови Лакташана постала су двојица Бразилаца, Рикардо Соуза Оливеира и Иво Мендеш да Силва, који су у другом дијелу прошле сезоне носили дрес новог прволигаша, трнске Слоге. Ријеч је о двојици нападача, који су се показали као расни голгетери и сигурно ће уз Перовића бити ударне игле напада Лакташа у наредној сезони.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана