Миљеник Делија постао отац, Милојевић поручио: Он је дивно створење, зато му се вратило у животу

ГС
Foto: MN Press

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Младости са 1:0, чиме су затворили припреме на Златибору, а цијелу екипу обрадовала је једна лијепа вијест.

Наиме, миљеник навијача црвено-бијелих, Мирко Иванић, постао је отац, те је због тога изостао са сусрета, и нешто раније је отишао са припрема.

Тим поводом, након меча честитао му је и тренер Владан Милојевић.

- Обрадовала нас је вест да је Мирко Иванић постао отац, честитамо од срца Мићи и желимо да не стане ту – рекао је Милојевић, па додао:

- Драго нам је што смо добили нову звездашицу, а овом приликом Мирку у име целог тима и стручног штаба честитам. Иванић је дивно створење, страшан играч, прави лидер екипе и за то му се вратило у животу, јер му се десило нешто најлепше - поручио је Милојевић.

Што се припрема и меча тиче, Милојевић је био задовољан.

- Генерално сам задовољан, с обзиром да смо напорно радили свих ових дана, па морам да похвалим момке који су се трудили и давали све од себе, иако им сигурно није било лако. Одиграли смо и контролну утакмицу под великим оптерећењем, али када се све узме у обзир задовољан сам са свим захтевима које смо тражили играчима. Иако резултат није у првом плану, оно што сви фудбалери морају да знају, било да су старији или млади, јесте да је императив Црвене звезде увек победа, тако да је целокупно издање било онакво какво смо и желели - започео је Милојевић.

Осврнуо се шеф стручног штаба шампиона Србије и на саме услове на Златибору...

- Радили смо стварно напорно, морам да похвалим и терене, али и управу хотела "Палисад", где смо имали феноменалне услове, а ту мислим и на сам смештај, који је за сваку похвалу. Пријатно сам изненађен квалитетом, јер је све било на врхунском нивоу, те нам је омогућено све да се што боље спремимо. Уводни део припрема, који смо имали овде смо искористили на најбољи могући начин, што нам је била добра база. Већ се полако припремамо за утакмице које нас очекују у Русији, док нам ускоро стартује и првенство, за двадестак дана. Све у свему, очекујем ускоро и репрезентативце да нам се придруже, али не само због фудбалских квалитета, већ и залагања, односом према игри и тренингу, као и свеукупним понашањем, које је ван терена за сваку похвалу, стога ми је част да тренирам такве момке - рекао је Милојевић, пише Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана