Мијатовић: Имам осјећај да ће Србија са Пиксијем урадити нешто на Европском првенству

Танјуг
Foto: Скриншот

МОСКВА - Да ми је неко те 2000. године рекао да ће репрезентација чекати на нови пласман на Европско првенство не бих вјеровао, рекао је некадашњи југословенски репрезентативац Предраг Мијатовић.

Чувени фудбалер борави у Москви као гост Фудбалског савеза Србије на пријатељској утакмици против Русије.

„То је заиста дуг период, али је Пикси прво одвео репрезентацију на Светско првенство, што је битно и позитивно, а затим и на Европско првенство. То је добар циклус, повезана два велика такмичења, а апсолутно сам сигуран да ту није крај. Надам се да је екипа кадра да уради нашто и имам осећај да ће ово Европско првенство бити право за Србију“, истакао је Мијатовић за сајт ФСС.

Селекција некадашње Југославије последњи меч на ЕУРО одиграла је против Холандије и доживела дебакл (6:1).

„Били смо добар тим, добра генерација, али су нас сачекали ти Холанђани сачекали, као и на Светском првенству када сам промашио пенал. Хтели смо да се на Европском првенству реванширамо, али су нас тада баш декласирали. Србија је сада у компликованој групи, јер су све групе компликоване, али сматрам да може да прође без проблема групну фазу, а касније је све могуће“, поручио је Мијатовић и посебно нагласио да је за Србију сјајно што има врхунске нападаче - Александра Митровића, Душана Влаховића и Луку Јовића.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана