Михајловићев кум открио до сада непознате детаље из Синишиног живота

Г.С.
Михајловићев кум открио до сада непознате детаље из Синишиног живота

Кум Синише Михајловића, МИрослав Тањга испричао неке непознате детаље из живота чувеног тренера и фудбалера.

Мирослав Тањга је дао опширан интервју за Експрес, а  причао је између осталог и о односу Синише Михајловића и Силивија Берлсуконија, док је Миха био тренер Милана.

– Синишу је вријеђало то што Берлускони мисли да може да му каже ко треба да игра, а ко не. И баш због тога је тјерао по своме. Силвио је на крају и отјерао због тога, али је касније признао да је отказ Синиши његова највећа грешка. Успут је додао оно чувено, када сам појео г…о, нема назад. Послије свега су се често виђали, Берлускони је схватио колико је Синиша био праведан и као човјек у много чему изузетан  – рекао је он.

Причао је потом о хуманитарном раду Синише Михајловића, а тада је рекао да је вјероватно он једина особа која зна колико је Миха операција платио другим људима.

– Људима је помогао пуно и никада није причао о томе. Можда само ја знам колико је операција платио, чак и онима које није познавао, колико новца је дао за Дјечје село у Сремској Каменици и да не набрајам даље – истакао је Тањга.

Синиша Михајловић је у једном моменту био селектор репрезентације Србије, нажалост није успио да се пласира Европско првенство.

– Мислим да је дошао у погрешно вријеме. Објективно у том моменту су Белгија и Хрватска биле боље репрезентације од нас. Да је дошао пар година касније, мислим да би затекао бољи играчки кадар. Ипак, успоставио је неки ред и учинио доста за атмосферу у репрезентацији – каже Мирослав Тањга.

Испричао је и анегдоту са Љупком Петровићем који Михајловић био тренер у Војводини, па и у Звезди када су постали шампиони Европе.

– Имали смо сјајан однос, посебно са Љупком Петровићем, тренером ког смо уважавали и с којим смо се спријатељили. Једном приликом је тражио да му из Италије донесемо нешто лијепо, модерно, што се носи. Миха је, наравно, купио најмодернији сако, сакрио га у колима, а Љупку предао други сако који смо претходно изгужвали. Када је Љупко вадио изгужван сако из кесе, био је затечен и прокоментарисао да је то океј, ако је модерно. Истог секунда, када је видио да смо на ивици смијеха, било му је јасно, и услиједила је његова реакција. Наравно, Миха је тада донио сако намијењен Љупку, који је схватио шалу, уз обећање да ће се реванширати. Ето, такав однос смо имали – рекао је Тањга, преноси Информер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана