Мићић на клупи Зворничана: Дрина плови ка врху

Д.Д.
Мићић на клупи Зворничана: Дрина плови ка врху

ЗВОРНИК - Тренер Драган Мићић други пут сјео је на клупу фудбалског клуба Дрина из Зворника. Легендарни нападач Црвене звезде током своје тренерске каријере доста је радио у Републици Српској.

У првом мандату је са Дрином изборио пласман у Премијер лигу БиХ у сезони 2013/14. Сад се након десет година враћа на мјесто успјеха са жељом да понови одличне резултате. У досадашњој тренерској каријери тренирао је Слогу из Горњег Црњелова, Звијезду 09, Лозницу и кадетску репрезентацију Србије. Мићић је потписао двогодишњи уговор.

- Долазим у познату средину и сигуран сам да Дрина може много више. За период проведен у Зворнику ме вежу лијепе успомене и прелазак у виши ранг. Ове сезоне Дрина се борила за опстанак, али вјерујем да екипа може да буде боља и да игра квалитетније. То је мој задатак у наредном периоду. Очекује нас тешка сезона, јер ће се и други тимови знатно појачати због најављеног смањења лиге - рекао је Мићић.

Нови тренер истиче да је пратио дешавања у клубу. Екипа ће да остане на окупу, а управа жели да врате играче из Зворника у Дрину.

- Сматрам да екипа има квалитет да буде у горњем дијелу лиге. Жеља ми је да сачувам окосницу тима и да га затим надоградимо како би били још бољи. Марковић, Ћулум и још неки играчи су показали да могу бити носиоци и моја је жеља да у свакој од линије тима остану носиоци што би нам олакшало уигравање. Видјећемо гдје ће нам бити потребни нови играчи и вјерујем да ћемо адекватно да реагујемо на тржишту - истакао је Мићић за “Глас Српске”.

Управни одбор је за наредни период поред јачања играчког кадра планирао и сређивање инфраструктуре те израде заслужних и сезонских улазница. Клуб је већ почео са реконструкцијом свлачионица и улаза на главну трибину као и плановима у вези са помоћним стадионом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана