Меси продужио уговор са “Пари Сен Жерменом”; позван да остави отисак стопала на стази славних           

Срна
Меси продужио уговор са “Пари Сен Жерменом”; позван да остави отисак стопала на стази славних           

ПАРИЗ - Аргентински фудбалски репрезентативац и освајач Свјетског првенства Лионел Меси постигао је договор са “Пари Сен Жерменом” о останку у овом клубу у сезони 2023-2024, пренио је француски лист “Паризијен”.

Меси /35/, седмоструки освајач титуле играча године, помогао је Аргентини да освоји пехар на управо завршеном такмичењу у Катару побједом над Француском у финалној утакмици.

“Почетком децембра, усред Свјетског првенства, постигнут је договор са Месијем да остане још најмање једну сезону”, пише лист.

“Пари Сен Жермен” за сада није доступан за коментар.

Министарство спорта државе Рио де Жанеиро упутило је данас позив аргентинском фудбалеру Лионелу Месију да дође на стадион “Маракана” и тамо остави отисак стопала на стази славних фудбалера, преноси Ројтерс.           

“Меси је већ показао сву своју важност на терену и ван њега. Он је играч који годинама игра на највишем фудбалском нивоу. Освајање Свјетског првенства само представља кулминацију једне дивне и тријумфалне каријере. Једина исправна ствар је да му Маракана да омаж. На крају, Меси је ипак фудбалски геније”, изјавио је секретар у министарству спорта државе Рио де Жанеиро Адриао Сантос.           

Ако прихвати позив Меси ће бити први Аргентинац који ће оставити отисак стопала на стадиону “Маракана”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана