Меси представљен на препуном стадиону Интера

Танјуг
Меси представљен на препуном стадиону Интера

МАЈАМИ - Аргентински фудбалер Лионел Меси у недјељу је званично представљен навијачима свог новог клуба Интера из Мајамија.

Интер је у недјељу увече представио Месија на препуном стадиону у Форт Лаудердалеу дан након што је комплетирао трансфер аргентинске звијезде.

Након што је ушао на терен Меси је поздравио навијаче и бившег енглеског фудбалера, предсједника и сувласника Интера Дејвида Бекама, захваљујући којем је и стигао у Мајами.

"Сигуран сам да ћемо имати много дивних искустава", рекао је Меси присутнима.

Меси ће први пут тренирати са новим саиграчима у уторак, а могао би да дебитује на домаћем терену у петак у утакмици против Цруз Азула.

Амерички клуб је раније најавио да ће Месијев уговор трајати двије и по сезоне и да ће му исплаћивати између 50 и 60 милиона долара годишње.

Осим Месија, синоћ је навијачима представљен и Серхио Бускетс, шпански везњак који је некада играо са Месијем у Барцелони.

Меси, који је играо у Барцелони, гдје је и започео своју дугу каријеру, 2021. је прешао у ПСГ. Фудбалер који је у ПСГ-у одиграо 74 утакмице, забиљежио је 32 гола и 35 асистенција.

За Барселону је играо 520 утакмица и уписао 474 гола. Прошле године је у Катару освојио Свјетско првенство с Аргентином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана