Меси послије дебија за Интер: Ово нам је требало

ГС
Foto: Tanjug

Голом из слободног ударца у 94. минуту против Круз Азула у лига купу Лео Меси на спектакуларан начин почео своју кариjeру у САД.

Аргентинац је ушао са клупе у 54. минуту, а онда, на одушевљење фудбалског свијета и навијача Мајамија, знаних и незнаних на стадиону (Леброн Џејмс је дошао да га гледа), постигао гол за памћење - из слободног ударца.

Послије меча, пред камерама "Eпл ТВ", изнио је прве утиске послије историјског дебија за Интер.

"Врло добра утакмица за нас, требао нам је овакав меч и оваква побједа пред овим навијачима", рекао је Меси.

"Желим да се захвалим свим овим људима који су дошли. Прелијепо су ме дочекали овдје, осјећам се заиста сјајно и веоам сам срећан што сам им подарио побједу".

Пред Месијем и његовим саиграчима је компликован посао у наставку сезоне с обзиром на то да је Интер последњи на табели источне конференције МЛС лиге. Додуше, дуел против Круз Азула био је у оквиру Лига Купа, али је побједа сама по себи свакако била и те како потребна због самопоуздања свих у клубу.

"Важно је за екипу да је побиједила јер нисмо баш у најбољој позицији у лиги. Знам да је ово друго такмичење али је важно за наш морал".

О голу који је постигао, каже:

"Знао сам да је то посљедња шанса, само сам урадио оно што увијек радим и срећом голман није успио да дохвати лопту", описао је Аргентинац своју мајсторију као да је то нешто најједноставније на свијету, преноси б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана