Меси ни са супругом не може бити без тјелохранитеља

GS
Foto: Instagram

Лионел Меси максимално искориштава слободно вријеме опуштајући се на Флориди са својом супругом Анонтелом Рокузо, али као и на већини утакмица Интера Мајамиja, његов тјелохранитељ је у близини и прати га у стопу.

Меси (36) виђен је како се опушта с Антонелом уочи велике седмице у којој се очекује да ће у понедјељак освојити Златну лопту у Паризу и бити проглашен за најбољег фудбалера године по осми пут у каријери.

Обожаватељица га је сликала како ужива на сунцу у Мајамију, али то није био чисто породични излет. Као што се може видјети, Месијев тјелохранитељ Јасин Чуеко сједио је тек мало даље од Леа и Антонеле, док се аргентински ас смијао.

Чуеко се обично виђа на утакмицама у Мајамију, како вреба са стране и прати Месија чак и на терену како би га заштитио, а он је бивши амерички војник који је учествовао у мисијама у Ираку и Афганистану. Осим тога, стручњак је за борилачке вјештине, боксер и мајстор теквандоа.

Ипак, није познато ли је Чуеков задатак само да штити Месија у Сједињеним Америчким Државама или ће отпутовати с Месијем у Француску. Лионел је двије године живио у Паризу, па је могуће да ће имати своје безбједносне аранжмане када буде у француској пријестолници, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана