Меси донио одлуку о наставку каријере

Д.Д.
Меси донио одлуку о наставку каријере

ПАРИЗ - Аргентински фудбалер, Лионел Меси напустиће ПСЖ на крају сезоне, пише француски Лекип.

Овај француски лист пише да није дошло до договора о наставку сарадње, те да ће Меси отићи као слободан играч. Аргентинац је у ПСЖ дошао 2021. године из Барселоне. Потписао је уговор на двије године, уз опцију да се сарадња настави, али се та опција неће активирати. ПСЖ је гарантовао Месију 78 милиона евра, ако остане и трећу сезону, као и бонус од 115 милиона, уколико након тога одлучи да остане до 2025.

Аргентинац одлази из ПСЖ-а јер не жели да му плата буде смањена. ПСЖ мора да смањи буџет за плате.

Меси је ове сезоне био посвећен освајању Мундијала са Аргентином. Играо је боље у дресу "гаучоса" због чега је био на мети навијача ПСЖ-а, који су му често звиждали, а посљедњи пут у недјељу на утакмици са Лионом. Потом је у одбрану Месија стао бивши француски репрезентативац Емануел Пети.

„То је увреда за фудбал. Месију бих отворено поручио да након овога напусти ПСЖ. Такве ствари су недопустиве. Ово није фудбалски клуб. То је клуб за пензионере. Ниједан играч није напредовао откако је дошао у ПСЖ. Је ли Меси и за то крив? Он је мајстор са чаробним штапићем, али није на њему да ок себе има играче који се иоле труде", рекао је Пети.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана