Међународни хуманитарни турнир ветерана у малом фудбалу "Ми играмо, они побјеђују"

Д.П.
Међународни хуманитарни турнир ветерана у малом фудбалу "Ми играмо, они побјеђују"

БАЊАЛУКА – Међународни хуманитарни турнир ветерана у малом фудбалу "Ми играмо, они побјеђују", који ће се од 2. септембра одиграти у спортској дворани "Борик" биће прилика да се још једном покаже хуманост свих нас, истакли су организатори ове смотре. Сав приход са овог трећег турнира од проданих улазница, али и аукцијских дресова биће уплаћен Удружењу родитеља дјеце обољеле од малигних обољења "Искра".

 - Приход од првог турнира био је намијењен дому "Рада Врањешевић", са другог Удурежења жена обољелих од рака дојке "Искра", а сада смо се одлучили да да то буде поново "Искра", али друго удружење. Максимално смо се потрудили да турнир буде бољи од претходних. На њему ће наступити осам ветеранских екипа:

Црвена звезда, Партизан, Ријека, Сарајево, Борац, репрезентација Словеније, Пријатељи турнира и Ол стар – нагласио је један организатора турнира Боро Вујић. Значај приход очекује се од продаје аукцијских дресова. - Међ њима ће се наћи дресови хрватског репрезентативац Јошка Гвардиола, играча Фенербахчеа Едина Џеке, једног од најбољиг голман свијета, Словенца Јана Облака, Црвене звезде, Партизана, Борца са потписима свих играча...

Почетна цијена дреса је 100 евра, а цијена улазнице за турнир три марке – додао је Вујић. Међу ветеранима, који би требало да наступе на турниру наћи ће се многа прослављена имена не само из свијета фудбала. - Долазак су потврдили Милан Лане Јовановић, Иван Обрадовић; Мегмед Баждаревић, Звјездан Мисимовић, Младен Бојиновић, Бојан Љубишић, Дарко Малетић.

Ту је и наша ветеранска екипа – нагласио је некадашњи капитен Борца Дамир Шпица. У име Удружења "Искра" захвалио се Милан Берић, који је нагласио да ће овај турнир значити много за обољелу дјецу и дати им још више морала да се боре за оздрављење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана