Мечеви 25. кола Прве лиге Српске играју се данас: Крупа на поправном

Д. П.
Мечеви 25. кола Прве лиге Српске играју се данас: Крупа на поправном

БАЊАЛУКА - За прволигаше Српске нема предаха, јер ће данас одиграти утакмице 25. кола, а један од најинтересантнијих дуела биће одигран у Крупи на Врбасу гдје ће актуелни шампион и лидер шампионата Крупа од 16 часова угостити Козару

. Послије 18 утакмица без пораза изабраници Владимира Илића у прошлом колу су изгубили на гостовању у Омарској (0:1) и овај сусрет биће им прилика да покажу да су у прошлом колу имали само лош дан.

С друге стране, Градишчани су забиљежили злата вриједан тријумф у Источном Сарајеву гдје су савладали Славију са убједљивих 4:0 и сада знатно мирније улазе у наставак првенства, мада се још налазе у опасној зони.

Новом киксу лидера, али и још једној побједи надају се у редовима другопласираних Лакташа, који ће у истом термину угостити Омарску, а која се бори за опстанак.

Парови 25. кола: 16 часова: Жељезничар Спорт тим - Славија, Дрина (З) - Рудар Приједор, Љубић - Слобода (МГ), Радник - Звијезда 09, Фамос - Подриње (Ј), Текстилац - Алфа Модрича, Лакташи - Омарска, Крупа - Козара, 19,30 часова Сутјеска - Слобода (НГ).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана