Мбапе: Немам проблема са тренером Пари Сен Жермена Луисом Енрикеом

Танјуг
Мбапе: Немам проблема са тренером Пари Сен Жермена Луисом Енрикеом

САН СЕБАСТИЈАН - Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе изјавио је да нема проблема са тренером клуба из Париза Луисом Енрикеом, преноси данас Би-Би-Си (ББЦ).

Фудбалери ПСЖ-а побиједили су синоћ у гостима екипу Реал Сосиједада 2:1 у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона. Клуб из Париза је изборио пласман у четвртфинале ЛШ, пошто је у првом дуелу славио са 2:0.

Мбапе је постигао оба гола за ПСЖ на синоћњем мечу против Реал Сосиједада. Он је одиграо цијелу утакмицу за “свеце”, први пут послије 14. фебруара.

Мбапе има уговор са клубом из Париза до краја сезоне, а свјетски медији су пренијели да ће фудбалер ПСЖ-а на љето да потпише уговор са мадридским Реалом. Он је демантовао да је у сукобу са Енрикеом.

“Увијек желим да играм у Лиги шампиона, то је веома важно такмичење. Никада не бих могао да будем играч који се крије. Мој однос са тренером је добар. Нема проблема, чак иако људи мисле да их има. Имам много проблема, али тренер није један од њих”, рекао је Мбапе за француски Канал плус.

Енрике је изјавио да жели да направи добар тим без Килијана Мбапеа.

“Килијан ће постићи 50 голова и имати 25 асистенција са сваким тренером, у свакој екипи. Очигледно, његова непосредна будућност неће бити овде, па ћемо морати да испробамо друга рјешења”, рекао је Енрике.

Мбапе је ове сезоне одиграо 34 меча за ПСЖ и постигао је 34 гола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана