Мбапе негирао оптужбе за наводно силовање

Танјуг
Мбапе негирао оптужбе за наводно силовање

ПАРИЗ - Француски фудбалер Килијан Мбапе одбацио је данас оптужбе за наводно силовање као лажне вијести наводећи да се ради о ''клеветничким гласинама'', саопштио је данас ПР тим спортисте.

Шведски тужиоци потврдили су да је отворена истрага о наводном силовању у хотелу у центру Стокхолма, али нису идентификовали осумњиченог. Шведски јавни емитер СВТ и дневни листови Експресен и Афтонбладет, позивајуćи се на неименоване изворе, известили су да је Мбапе (25) осумњичен у том случају.

''Ове оптужбе су потпуно лажне и неодговорне и њихово пропагирање је неприхватљиво.

Килијан Мбапе ни под којим околностима неćе толерисати да његов интегритет, углед и част буду упрљани неоснованим инсинуацијама'', наводи се у саопштењу које су Ројтерсу послали Мбапеови представници у ПР фирми Патриша Голдман.

Мбапе је на мрежи X такође негирао наводе и написао да се ради о ''лажној вести''. Капитен репрезентације Француске и нападач Реал Мадрида прошле недеље је био на приватном путовању у Стокхолму са групом пријатеља, јавили су шведски медији

. Мбапе и његови пријатељи напустили су Шведску у петак, а неидентификована особа је следеćег дана полицији пријавила оптужбе против фудбалера, известили су Екпресен и дневни лист Афтонбладет. Реал Мадрид још увек није издао саопштење о овом питању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана