Мбапе на полувремену финала СП-а одржао моћан говор, успио је разбудити саиграче

ГС
Foto: Принтскрин

Француски нападач Килиан Мбапе промовисао се у главног модератора атмосфере и лидера екипе током 15 минута паузе између два полувремена финала Свјетског првенства између Француске и Аргентине.

Дио драматичног озрачја потврдила је снимка која се појавила на порталу Редит, а на њој се Мбапе саиграчима обратио повишеним тоном гласа.

"Ово је утакмица живота, одржава се сваке четири године. Не можемо горе од овога како смо играли. Морамо се вратити!", био је дио Мбапеовог моћног говора након првог полувремена послије којег је Аргентина водила резултатом 2:0.

Селектор Француске Дидије Дешан је ходао свлачионицом и шутио, а озрачје је потврдило да је Мбапе стварни вођа француске репрезентације иако капитенску траку носи голман Хуго Лорис.

Према развоју догађаја који је услиједио у наставку утакмице, његове су ријечи очигледно "упалиле". Француска је успјела до краја регуларног дијела сусрета вратити се и од 0:2 доћи до 2:2.

Француска је дјеловала слабо велику већину сусрета, а онда се тргнула управо након Мбапеових голова.

Ипак, на крају су трагичари испали Кингсли Коман и Орелијен Тшуамени који су промашили своје пенале у распуцавању па је Аргентина постала првак свијета, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана