Маскирани Бед Блу Бојси претукли и опљачкали шпанске навијаче у Загребу!

ГС
Foto: Мондо

Навијачи Бетиса из Севиље нападнути су у главном граду Хрватске!

На њих су насрнули ултраси Динамо Загреба, носећи сузавац бибер-спреј и уз то су их опљачкали, пише шпански медиј Дијарио Севиља.

У питању су била четворица навијача Бетиса који су допутовали у Загреб на утакмицу Конференцијске лиге заказану за четвртак у 18.45, у којој ће хрватски тим бранити предност из Шпаније, 1:0, преноси Мондо.

„Навијачи Бетиса рекли су нашем порталу да се све догодило прије неколико сати у Загребу, гдје је Бетисова експедиција отпутовала у сриједу, заједно са стотинама навијача тог клуба. Четворица фанова шпанског клуба нападнута су када је група од осморице навијача Динамо Загреба насрнула на њих чим су дошли у град. „Изашли смо из таксија и тражили смо свој хостел, када нам је изненада један мушкарац пришао и питао нас љубазно гдје ћемо боравити. Када смо одговорили, он је обавијестио остале и почели су да нас прскају сузавцем“, рекао је навијач Бетиса медијима.

Користећи дејство бибер-спреја, који ограничава вид нападнуте особе, маскирани нападачи отели су двије заставе Бетиса и један ранац. „Бацили су ме на земљу и шутнули су ме неколико пута. Имам маснице на нози, али били смо у стању да побјегнемо“, рекао је један од нападнутих у Загребу.

Шпански портал закључује да нападнути навијачи заиста нису имали среће, јер је њихов хостел био удаљен само неколико метара од званичне продавнице Бед Блу Бојса, навијача Динамо Загреба. „Припадници полиције рекли су нам да су то Динамови ултраси, јер је наш хостел неколико метара од њиховог мјеста. Управо ту су нас напали“, додао је Шпанац и најавио да ће присталице Бетиса промијенити мјесто у којем су смјештене.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана