Марко Пантелић потврдио кандидатуру

ГС
Марко Пантелић потврдио кандидатуру

БЕРЛИН - Пантелић је прихватио да буде потенцијални кандидат за потпредсједничко мјесто у клубу из Берлина, у ком је провео најбоље дане своје клупске каријере.

- Номинован сам за потпредсједника и члана Извршног одбора. Та ме позиција у ИО не занима много, моја главна брига и жеља је да својим фудбалским знањем помогнем мом омиљеном клубу да се опорави. Клуб је мој приоритет, не позиција. Важно ми је да радимо транспарентно и одговорно. Желим да сачувамо интегритет и покушаћу да урадим све како би се одлуке доносиле у интересу клуба и навијача, рекао је Пантелић за Билд.

Некадашњи нападач репрезентације Србије говорио је и о корацима које би преузео како би помогао Херти.

- Са годинама искуства у професионалном фудбалу, вјерујем да посједујем дубоко разумијевање за спорт и његову структуру. Знам какви су изазови на терену и ван њега, као и како се гради стабилна структура. Поред Херте, мој боравак у Ајаксу и посебно ПСЖ-у имао је кључан утицај на мој развој и кроз исте научио сам како се граде успјешни клубови. То је оно што желим да пренесем на Херту. Током играчке каријере изградио сам мрежу контаката коју чине моји бивши саиграчи, тренери, менаџери, скаути, судије и специјалисти за фудбал. Могао бих да искористим ту мрежу да створим нова партнерства у Хертиним пројектима. То би нам дало могућност да увијек будемо добро обавијештени о томе шта се дешава и доносимо праве одлуке. Моја мрежа је дубоко укоријењена у фудбалској заједници. Блиски односи ми дозвољавају да шаљем јасне и снажне импулсе другим људима из Извршног одбора, као и да останемо у току са свим догађајима, рекао је Пантелић.

Имао је и поруку за навијаче.

- Ако бих добио повјерење чланова ИО и будем изабран, могу да обећам да ћу увијек давати све од себе да се цијели клуб уједини у доношењу важних одлука. Навијачи су јако важан дио клуба и без њих је успјех немогућ. То се односи и на Извршни одбор. Желим да искористим своје искуство да промовишем ефективну и конструктивну сарадњу унутар тима. Наравно, важно је да и однос између навијача и људи у клубу буде прави. Да се чује глас навијача, њихове бриге и идеје, морамо да им омогућимо да се све то узме у обзир када се доносе одлуке, закључио је Пантелић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана