Марио Крстовски, узданица Слоге: Надам се побједи у дебију на “Лукама”

Дарко Пашагић
Марио Крстовски, узданица Слоге: Надам се побједи у дебију на “Лукама”

ДОБОЈ - Фудбалери Слоге у 26. колу Премијер лиге у суботу од 16 часова угостиће Посушје и биће то други сусрет ове сезоне, који ће Добојлије одиграти на стадиону “Луке”.

Деби није био успјешан, јер су поражени од Вележа са 0:2, а најбољи стријелац Слоге ове сезоне Марио Крстовски, који је тај меч пропустио због повреде, вјерује да ће његов премијерни меч на добојском стадиону бити далеко резултатски бољи него тај против Мостараца.

- Ова утакмица је за нас као финале, меч, у којем једноставно морамо побиједити. Очекујем да освојимо сва три бода у дуелу против директног ривала у борби за опстанак, а када бих још постигао погодак, мојој срећи не би било краја. Међутим мање је битно ко ће дати гол, једино је важно да дођемо до побједе - нагласио је Крстовски, који је у досадашњем дијелу сезоне постигао шест голова у првенству.

Интересантно је напоменути да овај македонски интернационалац, рођен прије 25 година у Кочанима због повреде није играо практично цијели март и да су за то вријеме његови саиграчи играли четири меча и доживјели четири пораза, три у првенству, један у Купу БиХ. На терен се вратио у прошлом колу, одиграо 27 минута на “Билином пољу” против Сарајева, а Добојлије су се кући вратиле са бодом, тако да се може рећи да је Крстовски таличан за своју екипу.

- Радило се о повреди адуктора и није требало да буде толика пауза, али сам се послије првог опоравка на тренингу поново повриједио. Драго ми је што смо освојили бод против Сарајева, који је за нас стварно велики успјех. Одиграо сам 27 минута, добро сам се осјећао и очекујем да до краја сезоне пружим добре партије, које ће помоћи екипи да оствари планирани циљ - наставио је Крстовски.

Осам кола прије краја шампионата Добојлије се налазе на посљедњој, 12. позицији, али са само три бода од седмопласираног Тузла ситија и Посушја, које се налази на осмом мјесту.

- Стварно је занимљива борба за опстанак, тако да је сваки гол, сваки бод веома битан. Увијек сам био оптимиста, а тако је и овог пута. Вјерујем да ћемо успјети да останемо премијерлигаши. Морамо ићи утакмицу по утакмицу и сада је најважније да у суботу освојимо три бода, а онда ћемо размишљати о наредним ривалима - додао је Крстовски.

Опет ослабљени

Екипа Слоге, коју са клупе предводи Владо Јагодић у сусрету против Посушја биће ослабљена. Лука Куленовић, Карло Стапић и Тони Ливанчић су одраније повријеђени, али ту није крај проблемима.

- Милош Николић се жали на повреду, али још ћемо видјети до суботе. Павел Баранов је сигурно изгубљен за овај меч, као и голман Бакир Брајловић. Он има проблема са доњим дијелом трбушног зида и тек послије детаљних претрага биће познато колико ће морати да паузира - нагласио је Јагодић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана