Мариновић продужио уговор, остаје у Борцу

Д.П.
Мариновић продужио уговор, остаје у Борцу

БАЊАЛУКА – Винко Мариновић остаје тренер Фудбалског клуба Борац и у наредној сезони 2023/24.

Бањалучки клуб је на добром путу да избори четврто узастопно учешће у међународном такмичењу, а тренер остаје на клупи и наредне сезоне.

Мариновић је преузео екипу након оставке Ненада Лалатовића и успио је да врати клуб у врх након лошег старта у Премијер лиги БиХ. За вријеме његовог другог мандата Борац је у 24 утакмице забиљежио 15 побједа, три ремија и седам пораза.

"Борац је мој клуб у којем сам стекао играчку и тренерску афирмацију, тако да смо се лако договорили . Захвалио бих се предсједнику клуба на указаном повјерењу. Знам шта је све пред нама и имамо стварно велике амбиције. Пред нама је много посла и оно што је битно што ми сви заједно са стручним штабом желимо да одрадимо то како смо и планирали", рекао је Мариновић.

Предсједник Милан Тегелтија рекао је како је задовољан послом који је Мариновић урадио откад је преузео клуб и поручио како је он право рјешење .

" Брзо смо се договорили и препознали амбиције како личне тако и клупске. Мариновић је уважени стручњак и сигуран сам да ће и у наредном периоду врло успјешно водити Борац и испунити циљеве о којима смо говорили у претходном периоду", рекао је предсједник Борца Милан Тегелтија.

Присутнима се обратио и спортски директор Оливер Јандрић.

"Ово је један од првих корака за прављење екипе за наредну сезону, логично је било да прво ријешимо мјесто шефа стручног штаба. Период испред нас ћемо искорисити за анализу сезоне која је већ на измаку. Искористио бих прилику да честитам Винку и пожелим свима срећу у наредној сезони", поручио је Јандрић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана