Мариновић: Имамо шансе у реваншу

Дарко Пашагић
Мариновић: Имамо шансе у реваншу

БЕЧ - Секунде су дијелиле Борац од ремија у Бечу. Гол Хариса Табаковића дао је предност Аустрији за реванш, а Бањалучани имају за чим да жале.

Ипак одлична постављена екипа Борца ће своје шансе тражити у реваншу за седам дана пред својом публиком.  Тренер Винко Мариновић вјерује да његов тим има шансу у реваншу 3. августа у Бањалуци.

– Знали смо како Аустрија игра и доста добро смо се поставили у првом полувремену, ИМали су двије добре ситуације али смо и ми узвратили у финишу и имали шансе. У другом дијелу су они притисли. ми смо чекали шансу за контранапад. Примили смо гол у посљедњем минуту, али немам шта да замјерим момцима. Могу им само честитати на залагању и игри коју су приказали. Очекује нас друга утакмица и надам се да ћемо имати прилику да дођемо до побједе и пролаза. Биће сигурно отворен меч – рекао је Мариновић на прес конференцији.

Борац је позиционо одлично стајао, Табаковић је био одсјећен све до кобне судијске надокнаде.

– Били смо дефанзивно добро постављени. Они радедобар високи пресинг, било је тешко да кроз посјед изнесемо лопту. Када смо у томе успјели долазили смо до шанси. Додатно ћемо их анализирати и вјерујем да ћемо играти на мало другачији начин. Правићемо такитку за коју мислимо да ће бити добитна, играмо пред нашим навијачима и сигурно ћемо дати све од себе. Аустрија је квалитетна екипа, ту нема никакве дилеме – рекао је Мариновић.

Бањалучани су имали сјајну подршку на „Виола парку“.Навијачли су дали велику подршку Борцу а прави спектакл се очекује у реваншу.

- Хвала навијачима и свима који су били уз нас. Дали су нам велику подршку а урадићемо све да им се одужимо у реваншу. поручио је Мариновић.

Реванш меч је 3. августва на Градском стадиону у Бањалуци.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана