Маракана се спрема да експлодира: Дегенек позива армију навијача на мегдан са Интером!

Танјуг
Маракана се спрема да експлодира: Дегенек позива армију навијача на мегдан са Интером!

БЕОГРАД – Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек позвао је навијаче да у уторак дођу на стадион „Рајко Митић“, пошто ће на западној трибини бити организовано гледање утакмице са Интером.

Црвена звезда ће у уторак од 21 сат гостовати екипи Интера у другом колу Лиге шампиона. На стадиону Звезде биће организовано гледање утакмице са западне трибине.

- Нећу бити са екипом у Милану, али долазим на западну трибину да гледам утакмицу са навијачима. Као и увијек, када нисам на терену, уз Звезду сам на трибинама. Вјерујем у моје саиграче, да ће бити храбри и да ће оставити срце на терену за 'црвено-бели' дрес, рекао је Дегенек, преноси званични сајт клуба.

- Интер је квалитетна екипа, годинама доминирају у италијанском фудбалу, али играчи Звезде не смију да се плаше никога. Сви то добро знамо, тако да сам сигуран да ће бити прави у уторак. Велика је штета због забране доласка навијача, али се клуб одлично досјетио да са запада Маракане гледамо утакмицу сви заједно. Позивам све навијаче да дођу и да на тај начин пружимо подршку нашем клубу, али и да се дружимо. Биће то прилика да још једном пошаљемо поруку да Звезда има најбољу публику на свијету, истакао је Дегенек.

Велики видео-бим ће бити постављен на атлетској стази Маракане.

- Усљед одлуке италијанске полиције да забрани долазак Звездиних навијача у Милано, наш клуб је одлучио да свим заљубљеницима у 'црвено-беле' боје пружи могућност да у правој звездашкој атмосфери посматрају меч против Интера и навијају за првотимце нашег клуба. Наиме, велики видео-бим ће бити постављен на атлетској стази Маракане, те позивамо све звездаше да на вријеме дођу на стадион и обезбиједе своје мјесто на западној трибини. Улаз је бесплатан, а сјајна атмосфера загарантована, додаје се у саопштењу Звезде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана