Манијаци "украсили" кавез на стадиону Рођени: Навијачи нису животиње!

ГС
Foto: Кликс

Уочи данашње утакмице полуфинала Купа БиХ између Вележа и Жељезничара на стадиону Рођени у Врапчићима осванула је парола Манијака на кавезу у којем су требали бити смјештени.

Најватренији навијачи Жељезничара, популарни Манијаци, су одлучили послати јасну поруку организатору утакмице, али и Фудбалском савезу БиХ.

"Навијачи нису животиње!", порука је Манијака који су одбили доћи на данашњу утакмицу јер сматрају да овакав кавез не приличи ниједном људском бићу.

Подсјетимо, челници Вележа су уочи дуела против Жељезничара направили кавез у којем су требали бити смјештени навијачи Плавих, што су навијачи клуба с Грбавице одбили јер сматрају да су такви услови нехумани.

Нихад Хоџић, експерт за инфраструктуру из ФС БиХ, је с друге стране био задовољан оним што је видио, те је дао зелено свјетло да гостујући навијачи буду у спорном кавезу, који је у међувремену офарбан у бијелу боју.

Челници Жељезничара су се заузели за своје навијаче, те су од челника Вележа затражили да Манијаке смјесте на једну од "нормалних" трибина уз обавезну тампон-зону, но из мостарског клуба су им негативно одговорили.

"Та гостујућа трибина урађена је по упутама људи из Фудбалског савеза Босне и Херцеговине који су задужени за инфраструктурна питања и као таква трибина је добила зелено свјетло од надлежних служби ФС БиХ. Самим тиме сматрамо да смо своју обавезу испунили", поручили су из Вележа.

Сусрет Вележ - Жељезничар игра се вечерас у 20:30 сати, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана