Манчестер Јунајтед изгубио од четвртолигаша

GS
Foto: Twitter

Рексам који су прије двије године купили холивудски глумци Роб МекЕлнени и Рајан Рејнолдс је планетарни хит, ушли су у четврту лигу, Велшани су на турнеји по Америци, а ножас су успјели да савладају Манчестер Јунајтед са 3:1.

Тен Хаг је извео подмлађени, шарени састав, али свеједно, за Велшане је ово историјска побједа.

Додуше нису уживали у њој јер је сјајни стријелац Пол Мјулин повријеђен након гадног судара са голманом "Ђавола" Нејтаном Бишопом. Изгледа да му је страдало плућно крило, дуго му се указивала помоћ прије него што је изнијет са терена.

Овај сјајни нападач је прије пар година својим головима увео Кембриџ у трећу лигу, а онда се спустио у пету због великог новца који му је понудио Рексам. Неуморан је у давању голова, најзаслунији је што су Велшани стигли до четвртог ранга, односно енглеског лигашког система.

Елиот Ли је начео великана, штопер Хејден дуплирао предност, да би Марк Хурадо донио наду "Ђаволима". Ипак, Ден Гор је добио црвени картон, па је бројчано надмоћни Рексам, резервиста Далби је поставио коначних 3:1. 

Од познатијих играча у тиму Јунајтеда је био ветеран повратник Џони Еванс, први тим се враћа у акцију у сриједу увече, ривал је Реал Мадрид. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана