Макарић: Надам се да је ово почетак серије

Д.Д.
Макарић: Надам се да је ово почетак серије

БАЊАЛУКА – Милан Макарић је на путу да постане нови љубимац навијача Борца Са два гола и асистенцијом против Игмана заслужио је титилу играча утакмице.

Макарић наводи да се нада да је ово само почетак

-Пресрећан сам што сам постигао два гола и додао асистенцију, али прије свега што је цијела екипа пружила одличну партију. Сјајан осјећај. Пружили смо одличну фудбалску представу и морамо да наставимо у истом ритму. Надам се да је ово само почетак добрих резултата, прича Макарић за клупски сајт..

Побједа над Игманом вратула је самопоуздање екипи.

-Подигли смо се након пораза од Жељезничара. Анализирали смо грешке које смо направили и одмах смо се, и у наредној утакмици, вратили на прави пут. Побједа коју смо остварили је изузетно важна због самопоуздања и вјерујем да је ово наговјештај све бољих игара.“, каже Макарић.

Милан је Борчев дрес задужио прије мјесец дана. Привикао се на систем игре и нове саиграче, а увјерен је да наши „црвено плави“ могу пуно у тек започетој сезони.

-Сматрам да екипа има огроман потенцијал и квалитет да се боримо за титулу. Оно што сам до сада могао да примјетим је да има доста квалитетних екипа у лиги, али ако ми будемо у свакој утакмицу на нивоу из двомеча са бечком Аустријом, те Игмана, онда ћемо се ми све питати на терену и нико неће моћи да се наигра против нас.“, каже Макарић

Привикао се и на  нову фудбалску адресу. Бањалука му је, каже, већ прирасла срцу.

-Бањалука ми прија и уживам у сваком тренутку у граду. Користим слободно вријеме да прошетам и да се упознам са градом и за сада је све онако како треба да буде. Заиста, није флоскула, али долазак у Борац и Бањалуку је био прави погодак за мене и вјерујем да ће ово бити успјешна сезона.“ за крај ће Макарић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана